Wat gebeurt er nog meer

Activiteiten bij HCOW

 Gezamenlijk Inenten / Vaccineren 

2 keer per jaar komt een dierenarts naar HCOW voor de collectieve entingen. In voorjaar en najaar. Voor leden en niet-leden van HCOW een erg voordelige kans om hun honden in te laten inenten. Kijk hier voor meer informatie.


Sinterklaas middag

Voor de kleintjes wordt een sinterklaas middag georganiseerd, bij voldoende deelname


 Kerstwandeling

Voor de kerstvakantie wordt elk jaar een kerstwandeling gehouden. Hiervoor wordt een speurtocht uitgezet die in groepjes gevolgd kan worden. Aan het eind kunnen de vragen ingeleverd worden en wacht in de kantine heerlijke soep met brood. Op het parcours zijn posten waar warme chocomelk gedronken kan worden en waar spelletjes gedaan worden.


 BBQ 

Jaarlijks is er voor leden een BBQ. Een gezellige manier om elkaar beter te leren kennen.


Wedstrijden

  • Onderlinge en Regionale Behendigheidswedstrijden
  • Vierstedenwedstrijd
  • G&G selectiewedstrijd

Kijk op de wedstrijden pagina voor meer informatie over wedstrijden.


Joekeldag

Hét evenement van het jaar voor HCOW. Op deze dag worden demonstraties gehouden van allerlei takken van hondensport.  Iedereen met en zonder hond is welkom, de toegang is gratis. Met uw eigen hond kan meegedaan worden met een race en met verschillende verkiezingen. Na enkele demonstraties is er gelegenheid met uw eigen hond eens te proeven aan de sport onder begeleiding van degenen die de demo geven. Het doel van de Joekeldag is het laten kennismaken van mensen met honden in allerlei verenigingsactiviteiten, waarbij de relatie mens hond voorop staat. Een impressie staat op onze foto pagina’s.

Meer dan 40 jaar het adres voor hond en baas