Entingen & Vaccinaties

Een gezonde hond is belangrijk. Voor u maar zeker voor uw hond. Ziekte en andere aandoeningen wilt u voorkomen. Vandaar dat het belangrijk is om uw hond preventief te beschermen of te controleren of er nog voldoende bescherming aanwezig is middels een titerbepaling.

2 keer per jaar in april en oktober komt dierenarts Erik Noorman van dierenkliniek den Heuvel te Best bij ons op de club voor gezamenlijke entingen. Dit is ieder jaar een groot succes, veel honden krijgen jaarlijks op onze vereniging hun entingen.

We hebben deze entingen 2x per jaar, in april en oktober. In de kalender staat vermeld wanneer het precies is.

Hond die spuitje krijgt

 

 

 

 

 

Gezamenlijk enten houdt in dat, bij voldoende deelname, Erik Noorman naar onze club komt om daar gezamenlijk honden te enten tegen een mooie prijs.

  • Cocktail+Kennelkuch € 30,00 (Neusspray + € 5,00)
  • Cocktail+Kennelkuch+Rabiës € 45,00 (Neusspray + € 5,00)
  • Cocktail € 20,00 Rabiës € 15,00
  • Kennelkuch € 15,00 (Neusspray + € 5,00)

Prijzen onder voorbehoud!!

 Interesse? Hoe kunt u deelnemen:

Zodra het weer tijd wordt om te enten kunt u in onze kantine zich opgeven en betaald u meteen. U krijgt dan van ons een enting pasje (betalingsbewijs) en een volgnummer dat u mee brengt naar het enten. Tevens hoort u bij inschrijving een richttijd voor de entingen

U komt naar de enting, u bent aan de beurt op het volgnummer dat u bij inschrijven hebt meegekregen, geeft het pasje af, de dierenarts ent de hond, tekent het enting boekje af en u en uw hond zijn klaar. 

LET OP: voor de rabiës enting: indien u deze enting gebruikt om de hond mee naar het buitenland te nemen, dient u een Europees paspoort te hebben, anders wordt deze enting in het buitenland als NIET geldig gezien.

Meer dan 40 jaar het adres voor hond en baas