BELANGRIJKE UPDATE: SLUITING WEGENS CORONA VIRUS!!

UPDATE 7 mei 2020

Zie bericht hier

UPDATE 24 maart 2020:

Gezien de berichtgeving van gisteren avond en de aangescherpte richtlijnen mbt het coronavirus, sluit HCOW haar deuren nu tot 1 juni. Berichtgeving mbt tot het enten volgt nog.

Bestuur en medewerkers HCOW

oudere UPDATE:

Update sluiting HCOW:
IVM het Corona virus hebben wij besloten dat de hondenclub dicht blijft t/m 6 april 2020.
Dat betekend dat er geen trainingen, introducties, examens etc zullen zijn.
OOK DE ENTINGEN VAN 24 MAART GAAN NIET DOOR.
Wij vinden dit net als jullie heel erg vervelend maar we moeten ons hierbij neerleggen en samen moeten we dit probleem aanpakken.

Bestuur en medewerkers HCOW

Oud Bericht:

Beste leden van HCOW,

Zoals je weet, blijft het coronavirus (COVID-19) zich wereldwijd verspreiden. Er zijn maatregelen genomen om de mensen om ons heen te beschermen en tegelijkertijd de verspreiding van het coronavirus te beperken. Voor HCOW is onze eerste prioriteit de gezondheid, veiligheid en het welzijn van onze leden.

HCOW volgt de richtlijnen van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) en het Nederlandse kabinet. Naar aanleiding van de persconferentie van minister-president Mark Rutte van maandagavond 9 maart, verzoeken we je uitdrukkelijk om je aan de nieuwe richtlijnen te houden:

De Nederlandse overheid adviseert iedereen in Nederland om te stoppen met handen schudden. Aangezien Noord-Brabant de meeste corona-infecties van alle provincies in Nederland heeft, roept de Nederlandse overheid alle inwoners van Noord-Brabant op om waar mogelijk thuis te werken tot en met 16 maart.

Door bovenstaande en mede door het slechte voorspelde weer heeft HCOW besloten geen trainingen te geven in deze periode en 16 maart bekijken we dit opnieuw. HCOW is dus gesloten t/m 16 maart.

Voor alle mensen geldt dat je je voortdurend dient te houden aan de wereldwijde richtlijnen voor reisbeperkingen, toegang tot kantoren en locaties, evenals hygiƫne. We blijven de situatie nauwlettend volgen en zullen je regelmatig op de hoogte houden.

Bedankt voor je medewerking en betrokkenheid om vrienden, collega’s, familieleden en anderen te helpen beschermen.

Bestuur en medewerkers HCOW