Welkom op de website van HondenClub Oud Woensel.

H.C.O.W. is een hondenvereniging die opgericht is in 1974 en zich ten doel stelt honden en baasjes in clubverband, onder leiding van deskundige train(st)ers op te leiden en/of op te voeden.


Onze vereniging bestaat geheel uit vrijwilligers die zich voor 100% inzetten voor u als hondenliefhebber.


Wij geven u graag inlichtingen over aanschaf en opvoeding van honden. Alle honden zijn bij ons welkom, van vuilnisbakkie tot kampioen. Gecoupeerde honden echter alleen in overleg, dit omdat er landelijke regels zijn waar wij als club ons aan te houden hebben.


Wij organiseren jaarlijks verschillende club activiteiten zoals een hondenwandeling, een joekeldag, onderlinge wedstrijden etc.


We hebben een gezellig verwarmt clubhuis, waar u en uw aangelijnde hond welkom zijn.


Bij HCOW kunnen diverse trainingen gevolgd worden, vanaf puppytraining tot en met GG3. HCOW is aangesloten bij KNK Cynophilia


De trainingen worden gegeven door enthousiaste gediplomeerde instructeurs. Wij verzorgen hondvriendelijke trainingen waarbij het plezier tussen baas en hond centraal staat. Toch nemen wij het opvoeden van honden uiterst serieus. Voor informatie over uw hond, de opvoeding, het trainen enz kunt u altijd bij een van onze trainers terecht.

Ook als u interesse heeft om verder te gaan in de hondensport kunt u bij ons terecht. Onze trainers begeleiden u naar examens en eventueel wedstrijden.


Honden dienen volledig geënt te zijn, incl kennelkuch, alvorens zij deel mogen nemen aan de trainingen!!

Home

HondenClub Oud Woensel

Momenteel nemen wij alleen puppy’s aan tot een leeftijd van 7 maanden, in andere groepen is momenteel helaas geen plaats!


Kijk onder het kopje nieuws over het 40 jarig jubileum van hcow.